4e week bij reptile village - Reisverslag uit Kilkenny, Ierland van Celeste Essing - WaarBenJij.nu 4e week bij reptile village - Reisverslag uit Kilkenny, Ierland van Celeste Essing - WaarBenJij.nu

4e week bij reptile village

Door: celeste

Blijf op de hoogte en volg Celeste

08 Maart 2014 | Ierland, Kilkenny

4e week

10-02-2014

Vandaag was het weer mijn beurt om de vegetariërs te voeren. En daarna gelijk de krekels te voeren. Daar was ik al vrij snel mee klaar maar alsnog wel pas na de pauze. Nadat ik de krekels had gevoerd heb ik met Dave biometrics op de scheltopusik gedaan. Dat zijn pootloze hagedissen en dus een soort slangen alleen dan wel 10 keer lelijker.toen dat allemaal klaar was heb ik er foto’s van gemaakt voor de labels. Daarna werden er dieren gevoerd en hebben wij gekeken. Om kwart voor 6 gaf Dave ene versnelde rondleiding zodat hij kon oefenen. En wij mochten om 6 uur gaan.

11-02-2014

Ik heb ’s ochtends alle waterbakken schoongemaakt. De rest van de dag ben ik vooral bezig geweest met labels maken. Ik heb er op de computer een stuk of 30 gemaakt en ik heb er ongeveer 30 uitknipt samen geplakt engelamineerd. Dat wasre die 30 van de vorige keer nog. Aan het eind van de dag heb ik nog alle dieren gesproeid. En toen was het al 6 uur dus eigenlijk best een kort dagje.

12-02-2014

Ik ben begonnen met alle labels uit te knippen en te maken die ik gisteren op de computer heb gemaakt. Toen ik dat eindelijk klaar had heb ik alle vieze waterbakjes schoongemaakt. Daarna heb ik gesproeid en toen dat klaar was zijn we aan het project verder gegaan maar dat werd al snel onderbroken want een van de andere stagiaires kwam ons halen om te vertellen dat door de storm het dak los zit. Dus James had op dat moment wel wat anders aan zijn hoofd. Doordat er nu nog meer gaten in het gebouw zitten is dus de hele boel overstroomt in maar een half uur. Dus ik heb samen met die andere stagiaire het water proberen op te zuigen met de hoover. Maar na een half uurtje viel de stroom ook uit. En ben ik nog even verder gegaan met een dweil om het zoveel mogelijk te beperken maar we mochten al vrij snel daarna gaan omdat we niets meer konden doen daar. Overal kwam water vandaan en James was druk aan het bellen om allerlei dingen te regelen.

13-02-2014

Toen we vancohtend binnenkwamen was inderdaad een heel stuk van het dak eraf gewaaid. En bij de picknick plek buiten de hekken kapot en een aantal dingen omgewaaid op zelfs kapot. Er lag overal ook ongeveer 10 cm water. Nadat een deel van ons zich daar over bekommerd heeft ben ik de vegetariërs gaan voeren. Daarna heb ik met Laura de andere stagiaire alle groente gesneden. Dat doen als er een nieuwe lading groente binnenkomt zodat je de morgens daarop veel sneller klaar bent met het voeren. Daarna heb ik nog wat klusjes gedaan en gesproeid zodat de vochtigheid van de hokken goed blijft. Om 4 uur mocht ik gaan omdat Emiel langs kwam voor het weekend en zodat ik vast kon douchen en opruimen.