8e weekje stage. - Reisverslag uit Overloon, Nederland van Celeste Essing - WaarBenJij.nu 8e weekje stage. - Reisverslag uit Overloon, Nederland van Celeste Essing - WaarBenJij.nu

8e weekje stage.

Door: Celeste essing

Blijf op de hoogte en volg Celeste

15 Januari 2012 | Nederland, Overloon

Deze week was weer een heel normale week maandag kregen we een nieuw meisje erbij. Allison en ze is wel echt heel aardig dus dat is altijd wel leuk(: maandag begon weer met de ochtendronde daarna heb ik in de voerschuur gestaan en de tapier stallen schoongemaakt. Na de pauze heb ik alle maidan stallen schoongemaakt en 's avonds weer de ronde gelopen. Dinsdag heb ik niet meegelopen op de ochtendronde en de hele morgen afgewassen en daarna ben ik begonnen aan het voer maken en na de pauze heb ik de rest ook allemaal af gemaakt en na de pauze schoon gemaakt en de avond ronde gelopen dus die dag heb ik niet heel veel gedaan.
Woensdag heb ik de ochtendronde gelopen en de rest van de dag aan mijn opdracht gewerkt en kan nu ook met trots zeggen dat ik alles voor 95% af heb! en 's avonds heb ik weer de avondronde gelopen. Donderdag heb ik ook weer meegelopen met de ochtendronde daarna even in de voerschuur en heb ik de maidan stallen allemaal een grote beurt gegeven. Ik heb geen avondronde gelopen want bij de ingang van de maidna naar de stallen en het plein staat een hooiruif en daar ligt overal mest en dat is helemaal vertrapt en modder geworden met de regen enzo dus dat was echt een gedoe en veel werk. dus heb ik dat gedaan en daarna overal een beetje opruimen. Vrijdag was alweer de laatste dag van de week en ik heb ook weer de ochtendronde gelopen ik zit vanaf deze week op de apenronde maar nog steeds op strail 1 dus er is niet heel veel veranderd. Na de pauze heb ik samen met marloes de doodshoofdaapjes een grote beurt gegeven en dat was ook wel nodig want ze stinken behoorlijk. om 1 uur kwam de bezoekende docent van het helicon om half 2 moest ik samen met raunieck een gesprek houden en hebben we haar samen heel trail 1 laten zien dus de zoogdierenronde de apen ronde en de wilde honden en de cheetahs. Daarna mochten wij onze pauze verder afmaken en heb ik afgewassen en de tonnen met voer bijgevuld en alles opgeruimd tot het tijd was voor de avondronde. En dat was dan alweer mijn 1 na laatste week. vanaf nu kan ik gaan aftellen want ik hoef nog maar 5 daagjes en dan is alles alweer afgelopen en kan mooi alle puntjes op de i zetten en dan kan ik genieten van mijn verdiende weekje vakantie.